3. mar. 2010

Ska d aldri ta slutt?!

Ka snakke eg om? Jo, den akk så kvite snøen. Kjenne eg e så utrolig lei av den nå. Va veldig kjekt å ha snø t jul, slik at me fekk ein "kvit jul" (någe som e veldig sjeldent), men nå... Mars e begynt og då håpte eg at kanskje ville våren komme snart. Den gang ei. Vel, eg ska slutte å syte nå.

Ei av de på huset hadde bursdag i dag, så d blei gratulasjoner med ein gang me kom ut i gangen for å ta på oss skonå. Og itte nyhetene og oppropet, måtte hu opp på stolen og så sang med alle "Hurra for deg". Koselig! Tok litt tid å spise frokost i dag, i tillegg t at eg måtte printa ut någe på datarommet, men d gjekk jo fint. Linjefag, og då blei d ein god del med nyheter fra kl. ni og nesten frem t kl. ti. På TV. Alt fra nyheter, sporten og til været. Diskuterte om d i klasserommet ittepå, og så la me også frem lokale nyheter fra våre hjemtrakter. Og så va d atter ein gang lunsj.

Bursdagbarnet blei overrasket med ein gedigen kake (som ikkje blei spist opp, for den va så stor og mektig) i lunsjen. Kjempemorsomt! Leste litt i ei bok, og itte at pausen va ferdig, va d film. "Blood Diamond" på plakaten i dag. Spennende film! Bacalao t middag m/poteter og brytebrød ved siå av. Fruktsalat og hjemmelaga vaniljeis t dessert. Resten av "Evita" blei sett itte middagen. Søkt på studier i dag! Litt skummelt egentlig! Spotify, bok, kvelds, møye snakking og nå e d natta!

God kake. Hint, hint... ;)

3 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Magnhild sa...

Hei!

Så flott blogg du har! Jeg skal begynne på Bømlo (Fred & Solidaritet - Latin-Amerika) til høsten, og er kjempeglad for at du rapporterer litt om hverdagen på skolen og om linja :D Men noen ting jeg lurer på: Dere er jo delt inn i to klasser på linja, Afrika og Latin-Amerika, samarbeider dere ofte med prosjekter og slikt, eller er det mest jobbing klassevis? Og hvordan er lærerne? Har hørt at Kjetil er kul, men er veldig nysgjerrig på Kristi ;P

Gleder meg til høsten!

Klem Magnhild.

Silje sa...

Hei Magnhild!

Selv om vi er delt inn i to klasser, har vi en god del undervisning sammen. Neste uke skal både Latin-Amerika og Afrika til Bergen for å besøke Redd Barna, Kirkens Nødhjelp etc. Så når det gjelder prosjekter, slik som solidaritetsdagen vi hadde i høst, samarbeider vi. Men vi lærer jo om forskjellige land, og da har vi undervisning hver for seg. Kristi er koselig og grei, og hun engasjerer seg ofte for ting som er urettferdig.

Håper du får et supert år på Bømlo. Tusen takk for koselig kommentar ^^

Klem tilbake fra Silje! :)

Magnhild sa...

Tusen takk for svar, det høres supert ut! ;D Lykke til videre på Bømlo!

Klemme tilbake igjen :)

Legg igjen ein fin tanke