25. okt. 2015

Bittesmå garnprosjekt

Garn er eit materiale det alltid er kjekt å jobbe med. Temaet denne månaden i Monthly Makers har vore nettopp det. Har lagra så mange fine prosjekt med garn som materiale opp gjennom åra, mange med utgangspunkt i hekling og strikking. Problemet var berre å finne eit prosjekt eg verkeleg ville gjere. Men med ferie, oppussing, konsert og oppgåveskriving har eg ikkje hatt overskot til å finne fram og setje i gong med eit litt større prosjekt. Noko fann eg likevel på: nemleg å dekorere ein gammal chipsboks til å bli ein boks for spagetti. Har hatt boksen ståande lenge, så det var utruleg kjekt å endeleg få gjort noko med den. Og resultatet blei jo eigentleg ganske okei :)


Laga også nokre enkle bokmerke med både dusk og hale ved hjelp av ein gaffel og saks i tillegg til litt garn. For eit bokmerke eller to får ein alltid bruk for, i alle fall når me begge to er ganske så glad i bøker :) Oppskrift finn ein her. Nokre små, men veldig praktiske prosjekt denne månaden.

8 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Ruth | HungryHeart.se sa...

Vilka härliga färger du har i dina pyssel! Man blir glad bara man ser dem!

Silje sa...

Bare måtte bruke den kongeblå fargen i et av prosjektene, for det er min absolutte favorittfarge! Og gult er jo også en veldig fin farge! :D

Stina - Tillvaron.se sa...

Men wow så fyndigt att använda chipsburken som förvaring till spagetti. Härlig färg dessutom, riktigt kreativt! :)

Silje sa...

Tusen takk, Stina! Som nevnt er kongeblå den fineste fargen som finnes, så jeg måtte jo bruke den i et av prosjektene ;)

Borgmästaren sa...

Fint alltihop men bokmärkena blev mina favoriter! Verkar mycket praktiska!

Silje sa...

Bokmerkene er enkle å lage, fine å se på og jepp, veldig praktiske! Helt perfekt med andre ord ;)

Mikaela sa...

Vad fin spaghettiburken blev! Vilken kul idé! Bollarna som bokmärken var också så fina!

Silje sa...

Kjekt å få så fin kommentar! Takk, Mikaela! :) Var kjekke prosjekt å holde på med også :D

Legg igjen ein fin tanke