26. okt. 2014

Roser, opera og loppemarknad

Om ikkje mange timane er det av garde til Sandnes for å spele nok ein konsert med orkesteret. Sjølv om me må telje hundreogørten taktar, så er det som nemnt kjekt å spele, og ekstra kjekt å spele noko anna enn det eg har gjort før, nemleg operamusikk. Tenk at det å høyre "Humming Chorus" frå Madame Butterfly er som å høyre "Bring Him Home" frå Les Misérables. Kan nok sjå for meg at den eine har henta inspirasjon frå den andre, ja ;) Einaste er at ein får songane på hjernen. Snart er det november, og eg skjønner det ikkje. Hausten har gått så innmari fort, nesten litt for fort om ein spør meg. Men slik er det berre. Fine ting å dele har eg no denne sundagen også:

✦ kjøpe roser til kjærasten på veg heim frå skulen ein dag
✦ lese ferdig Monogram-mordene, ein ny bok med Poirot i spissen (forfattaren Sophie Hannah spurde etterkommarane etter Agatha Christie om å skrive ei bok med Poirot som houvdperson, noko ho fekk lov til. Så klart ikkje det same, men likevel ei spennande bok)
✦ for ein Harry Potter-fan som meg, er dette og særskilt dette veldig kjekt å finne
✦ gå på loppemarknad og finne den perfekte bordlampa for berre trettifem kroner
✦ å lese korleis det har gått med denne fjortenåringen
✦ som vanleg finne glede i søte dyr som denne morosame skjelpadda, ein herleg babyelefant og desse rare pygmésjøhestane
✦ spele fyrste konserten med orkesteret
✦ vere inne på loppemarknader når det regnar ute, sjå på "juleavdelinga" og elles berre vandre rundt og sjå på alt det rare
✦ høyre ein av mine favorittsongar, "Into The West", i ein ny og fin versjon
✦ gjere om kjøkkenbordet til eit kontorbord

Legg igjen ein fin tanke