15. mai 2019

Tre esel, fleire sauar og like mange grisungar

God onsdag til dykk alle! Her sit eg med ei bok i fanget og slappar av før eg byrjar på kveldsskiftet om nokre timar. I går kveld var me på orkesterøving, men førre tysdag blei det dessverre inga øving på grunn av fråfall i grovmessingen. Då gjekk me ein tur i staden for, ein tur opp til Ullandhaug. Esla var ute på marka og dei kom bort for å helse på oss. Raggete og fine, nysgjerrige og venlege.


Gjekk vidare bort mot den økologiske garden. Lamma byrjar å bli store allereie, men søte er dei enno. Og – "sauer er ålreite dyr". Så koseleg at også dei kom bort for å helse på oss. Ikkje for det, dei trur sikkert at me hadde mat til dei ;) Til slutt var me borte og titta på dei kule grisungane. Skarpt lys den dagen, så eg ser at bileta er noko overeksponert, men det får gå. Grisungane, trur me talde åtte av dei, låg i ein haug i sola og berre slappa av. Hi, hi, det ser ut som eit herleg liv!

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Ida sa...

Åååå så fine esler, griser og lam <3 Blir helt varm i hjertet av dyr. Og spesielt den lille "haugen" med grisunger. Fikk lyst å ligge og kose oppi der ja ;)

Silje sa...

Hi, hi! Dei er fine og søte, ja! :) Takksam for å ha slike plassar i nærområdet ^^

Legg igjen ein fin tanke