27. apr. 2016

Breiavatnet v4

I går gjekk me ned til byen, for me skulle nemleg sjå Pyromanen, filmen som er basert på boka Før jeg brenner ned av Gaute Heivoll, på kino. Og med akkurat passe vårvêr sjølv om klokka var nærmare åtte på kvelden, var det heilt herleg å ta beina fatt i staden for å busse eller sykle. Og då me fust var i byen, blei det så klart nokre bilete av Breiavatnet, akkurat som dei førre månadene.


Svanene var på plass rundt vatnet, eg trur mannen min talde femten stk. til saman. Dei er så fine, og som eg nok har nemnt før, er det noko majestetisk over dei; den lange halsen, dei kvite fjøra.


Trur aldri eg har lagt noko særskilt merke til denne statuen før, men den er veldig passande for miljøet rundt Breiavatnet. Plutseleg såg eg desse tre spurvane sitje på rad og rekkje rett ved vatnet. Klarte å fange dei alle tre på eit bilete før den eine flaug sin veg og dei to andre flaug rett etterpå.


Er godt å sjå blå himmel, kjenne at det er varmare i lufta og det faktum at det er lyst lenger enn halv fem om kvelden. Me kom oss til slutt inn i kinosalen der me hadde ei veldig god kinooppleving!

Legg igjen ein fin tanke