18. apr. 2016

Vålandstårnet

Mesteparten av dagen i går blei brukt til masterskriving og noko husarbeid, akkurat slik som førre sundag. Men med det knallfine vêret ute kjente me begge to at me måtte ta oss ein liten tur. Det blei berre opp til Vålandstårnet, men det var likevel så godt å kjenne sola varme, frisk luft i andletet og røre på beina. På veg opp såg med fine, små blomar, slik som kvitveis :) Våren er så nydeleg!


I januar i år opna dei tårnet etter ei stor restaurering, og det var kjekt å sjå tårnet i sin heilskap utan stillas rundt (eg får assosiasjonar til Tobias i tårnet). Me rakk akkurat ikkje å stikke innom kaféen som har opent nokre timar kvar sundag, så akkurat det har me det til gode. Herleg tur var det lell.


Også på veg heim såg me blomar, nemleg påskeliljer og tusenfryd. Eg kan enno hugse at då mamma lukte i hagen ein gong då eg var mykje yngre, byrja eg å gråte fordi ho skulle luke vekk tusenfryda som voks i hagen vår. Ha, ha, så fine syntest eg dei var. Og det gjer eg enno! Som nemnt stakk me innom eit garasjesal på veg heim der me fann eit par fine saker, men dei skal eg vise fram seinare.

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Ruth | HungryHeart.se sa...

Åh, vad härligt att se alla vårblommorna!

Silje sa...

Våren er så utrolig vakker med blomstene og alt det grønne som spirer rundt omkring ^^

Legg igjen ein fin tanke