28. juli 2021

Ytst ved Sognefjorden






Som vanleg når me er på ferie, tar eg litt for mange bilete. Eg sletter nokre av dei litt etter litt, men det blir mange bilete likevel. Nokon andre som kjenner til det problemet? ;) Me slappar av her på Sunnmøre, og som eg skreiv på måndag, tenkjer eg ikkje så mykje på bloggen – ferieinnlegga kjem når eg har tid og ikkje naudsynt i kronologisk rekkjefølgje. Men her kjem eit biletedryss frå Brekkestranda Fjordhotel, vårt fyrste stopp. Hotellet ligg nydeleg til ytst ved Sognefjorden, fint rom og her fann me roa utpå kvelden med kvar vår bok og ein is til dessert etter middagen.

 




Fekk auge på så mange detaljar, alt frå motiv i betongen ute til hyttestilen med gamle ting inne i fellesområda. Viss du ser på det aller øvste biletet, ser du at glasa i vindauga er alle i forskjellige storleikar og vinklar, noko som er ein del av heile hotellstilen. Det einaste som gjorde opphaldet mindre bra, var at dei få som var på jobb verka å ha fått lite opplæring og verka underbemmana.

 




Likevel, me hadde ein avslappa kveld der etter å ha køyrt frå Stavanger midt på dagen. Og kven kan klage på å sjå sola gå ned i havet på ein sommardag som den me fekk oppleve på fredag?! Å sitje ute på ein benk og nyte synet av ein gyllen solnedgang, for oss var det ein strålande start på ferien.

Legg igjen ein fin tanke