26. apr. 2021

Strikketopp i ein dus grønfarge


Strikking er blitt den nye hobbyen, i tillegg til lesing og eit par kjekke seriar. Ordentleg gøy å sjå genseren eller toppen vekse seg større litt etter litt. Filippatoppen såg eg på eit bilete på Instagram (må vel innrømme at eg finn mykje fint der), og eg tenkte at denne toppen skulle bli neste strikkeprosjekt. Som sagt, så gjort. Kjøpte garn hos Garnkilden, og det blei Line frå Sandnes Garn i fargen "støvet lys grønn". Kjem ikkje så godt fram på biletet, men det er splitt i sidene og toppen er noko lengre bak enn foran. Eg fekk ikkje maskeantalet til å stemme, og storleik M enda opp med å bli altfor stor til meg, både i lengda og i breidda. Mykje frustrasjon! Hadde det ikkje vore for mamma som hjelpte meg med å rekkje opp fleire omgangar, hadde dette blitt ein topp eg ikkje kom til å bruke. For at den skulle sitje endå betre, sydde eg den inn i sidene. Alt i alt – sjølv om eg ikkje er hundre prosent nøgd, er eg ei erfaring rikare og eg kjem no til å bruke toppen innimellom.

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Ida sa...

ÅÅÅååå, så fin den er ♥ Både snittet og fargen. Jeg fikk skikkelig lyst på en sånn en selv ;) Håper du finner litt glede i den selv om den ikke ble helt som du ønsket ;)

Silje sa...

Blei åttifem prosent nøgd, så skal ikkje klage, tihi ;) Takk, fine deg! ♥ Er godt i gong med endå eit strikkeprosjekt, så her går det unna :D

Legg igjen ein fin tanke