21. sep. 2015

Loppis både laurdag og sundag

Sjølv om me ikkje fann noko som me trengte eller hadde lyst på, var det kjekt og artig å stikke innom loppemarknaden på Kampen på laurdag og garasjesalet på Våland i går. Ein ser jo alltid så mykje rart: gamle plansjar, bøker og magasin, rar tekanne, fargerikt kjøkkenutstyr og morosame og fine tallerkenar. På garasjesalet såg me også desse fine, gamle kameraa. Tenk å ha ein haug med slike ståande til utstilling i bokhylla vår! Men om me har råd og plass er jo ei anna sak ;)

6 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Moder'n på Møre sa...

Ha, ha - jeg tror at din svigerfar ville ha kjøpt disse kameraene på flekken! Da vi var på Gotland klarte han å få med seg to stykker (fra loppemarked, ja!) - det ene var et Instamatic som han dro rundt på i Visby, så jeg var helt flau :-)
Ellers mener jeg å huske at din kjære mann hadde en slik tallerken med fargerike "høns" på, da han var liten. Mulig den gikk med i en av hans "nu-nus"- episoder :-). Den finnes i hvertfall ikke her i huset - om den da ikke har havnet på setra, slik som en del annet.
Ja det er masse god nostalgi i et loppemarked, særlig for oss eldre!

Silje sa...

Joda, eg fekk høyre det då me var på garasjesalet at han hadde hatt ein slik tallerken med desse hønsa på då han var yngre :) Så det stemmer! ;)

Ida sa...

Det er så koselig med loppemarked og er man heldig så finner man noe fint å ta med seg hjem. Jeg burde bli flinkere til å dra på loppemarked eller bruktmarkeder. Bruker jo å dra til Fretex med jevne mellomrom, men loppemarked har en litt annerledes feeling, på en måte. :)

Silje sa...

På Fretex finn eg ofte mykje fint, men eg skjønner veldig godt kva du meiner med at det er noko særskilt med loppemarknad eller ein bruktmarknad :) Det er eit eller anna med sjarmen rett og slett ^^

Moa Alfredsson sa...

Åhh vilka retro känslor man får nu :)

Silje sa...

Ja, ikke sant?! Loppemarked, bruktbutikker og garasjesalg er alltid en klassiker og det er så utrolig mye kjekt, fint og rart man kan finne :)

Legg igjen ein fin tanke