23. jan. 2010

Seminar fra Afrikaturen og ein liten tur tbake t barndommen...

Endelig va tiå inne for å vise frem d me på linjå har jobba med siå itte nyttår. Men før d, så kunne eg sova ein time lenger. Og t frokost blei d bløtkokt egg på rista brød (uten å få støt då eg tok i maten, någe som me fekk møye av på Hovden). Smakte midt i blinken! Skar opp litt frukt (ananas, melon etc.) som me sko servera i pausen i løpet av seminaret vårt. 


Kl. ti starta d heile, og me starta d med avslått lys og masaidans. Skikkelig morsomt, for d såg egentlig ikkje ut ;) Itte kvert som dagen gjekk, kom me oss igjennom heile Afrikaturen, i kronologisk rekkefølge. Me hadde med alt fra bilder og filmer, me sang litt for de (og danset), vanlige fakta, morsomme historier og så hadde me ein lengre pause med frukten og chapati, någe som me fekk møye av i Afrika :) Håpe de aller fleste syns d va kjekt og interessant å høre på oss. Grøt venta oss ittepå!


Har sånn sett ikkje gjort så møye mer i dag, bare slappt av og tatt livet med ro. Men halv sju va d barneselskap nede på skolen. Me fekk pølser i brød (ellr i lompe) t å spise på. Bordene va dekkt med papirduk og fargeblyanter, ballonger i fleng, plastkopper med sugerør oppi og de fleste av oss hadde kledd oss litt barnslig. Kjekk kveld med barnequiz (der vårt lag vant!), muffins, stolleken med barnesanger, gelètog, sjokoladekake og masse moro :D



Frukt og så vidt synbar chapati



Ballonger!

Legg igjen ein fin tanke