20. mai 2016

Ei lita og fargerik hylle

Ordet farge har vore temaet denne månaden i skaperutfordringa Monthly Makers. Temaet kan tolkast ganske breitt, med alt frå fargerike foto og maleri, sy nokre fine klede av fargerikt tøyt eller kanskje noko heilt anna. Og det er det eg diggar med Monthly Makers: ein kan gjere nøyaktig det ein ønskjer, og alle bidraga blir så forskjellige :) I kjellarbua vår har me hatt ståande eit enkelt nattbord sidan me fiksa soverommet vårt for eit halvt år sidan. No var tida komme for å ta i eit tak og gjere noko med dette lille bordet. Henta fram to bøtter med måling, teipa med maskeringsteip og byrja å måle bordet med den grøne fargen. Dagen etterpå var det den kvite fargen som blei brukt. Kjekt å kunne bruke ting (bord og måling) som me allereie hadde ståande i heimen.


Her er resultatet! Eit lite, fargerikt bord som nok fyrst og fremst kjem til å fungere som ei bokhylle i lesekroken inne på fleirbruksrommet vårt. No må me berre finne ei fin leselampe, så blir det verkeleg bra :) Grønfargen er forresten den same som på soveromsveggen vår om nokon skulle lure. Gleder meg til å sjå alle dei flotte bidraga som kjem til å komme i løpet av de neste dagane!

16 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anna María sa...

Fint! Och kul att du tog tag i nåt som stått i källaren ett tag och målade om! En perfekt liten bokhylla ju.

tone sa...

Så lurt! Og så gøy med to fargar i staden for berre ein. :)

Ida sa...

Kjempefin! Og flott grønnfarge ^^

Silje sa...

Anna María: Tusen takk! :) Alltid veldig stas å kunne bruke noe her hjemme som ellers bare står og støver ned ;)

Tone: Det hadde blitt litt for kjedeleg med berre ein farge ;) Og takk for hyggeleg kommentar ^^

Ida: Tusen takk! :) Jepp, eg berre diggar den grønfargen!

johanna sa...

vad annorlunda och fint det blev!

Silje sa...

Så koselig å høre, Johanna! Tusen takk :)

aliciasivert sa...

SÅ fin upcycle! Vad kul att du kunde göra något så användbart och snyggt på temat, med något som redan fanns hemma! Tycker verkligen om att du valde två kontrasterande färger och dessutom gjorde övergången sned istället för rak. Vågat och oerhört fint :)

Silje sa...

Fine Alicia! Tusen takk for den kjekke kommentaren din ^^ Må si at jeg også synes fargene ble herlig kontrastfulle og alltid kjekt å gjøre noe litt annerledes, som for eksempel skrå linjer istedenfor rette :)

Sandra sa...

Passade ju superbra bra där hos er! Älskar att du gjorde den i två färger med, fick så myckt mer liv då. Riktigt snyggt :)

Silje sa...

Tusen takk, kjære Sandra! Er enig i at den passer bra i kroken vår og at to farger ble mer liv :) Veldig moro å følge og være med i Monthly Makers!

Ruth | HungryHeart.se sa...

Vad fin den blev och vilken härlig grön färg! Den passar väldigt fint in i rummet. Gillar också att du fick till en sned rand där färgerna möts och att du kunde använda dig av material du redan hade.

Silje sa...

Er veldig fan av å bruke materialer som finnes i hjemmet (selv om det også alltid er kjekt å oppgradere hjemmet med noe helt nytt) :D Tusen takk for god kommentar, Ruth! ^^

Mikaela sa...

Har ju redan kommenterat på instagram, men så himla fin grön färg! Gillar verkligen att du körde på sneda linjer i övergången mellan färgerna, ger möbeln det lilla extra :)

Silje sa...

Kjekt og veldig koselig med en liten kommentar her også, Mikaela! Tusen takk ^^ Er så enig i at fargen er superfin og at skrå linjer ble kulere enn rette :)

Wilda sa...

Åh färgen är så otroligt fin! Den finns i min personliga färg-favorit-palett. Så fint att göra något som nytt. Kul också att du använde två olika färger. Effektfullt!

Silje sa...

Tusen takk, Wilda! Jepp, den fargen er berre superfin, både på vegg og på møblar! :D

Legg igjen ein fin tanke