2. apr. 2013

Tuba på veggen

Fordi eg ikkje har forelesning på skulen verken i dag eller i morgon, kan eg vel seie at eg har fått ein mjuk start på kvardagen etter påskeferien. Skal på jobb i kveld, på Grim, men det er jo berre nokre timar, så det kjem til å gå heilt greitt. Når ein har slike dagar utan forelesning, er det veldig freistande å gjere ingenting, null-niks-nada, slappe av. Og eg er ikkje noko særskilt betre. Men litt skal eg få gjort, både med tanke på husarbeid og skulearbeid. Om ein drøy månad har eg faktisk min fyrste eksamen for dette semesteret, og som vanleg er det mykje ein skal halde styr på, så her er det berre å setje i gong. Som nemnt i førre innlegg, hengde me opp ein tuba på hytta, ein gammal tuba som fram til no stod nede i kjellaren vår på Sola. Den er frå mitt gamle skulekorps, så eg synest det er artig å ha den hengande på hytta vår. Om dagen fungerer den som veggpynt, om kvelden som lampe. Og etter kvart skal me også hengje opp eit flygelhorn rett ved tubaen :) Nei, no må eg tilbake til arbeidet; det er mykje som skal bli gjort før forelesninga på torsdag.

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Moder'n på Møre sa...

Var det ikke fristende for tubaisten din og prøve å få lyd i hornet, da :-)?

Syns forresten at du har laget en fin sak (siste innlegget ditt) til leiligheten - med en viktig påminning til deg sjøl! Har nok forstått at du er litt kreativ :-)

Silje sa...

Me har ikkje munnstykke til tubaen, så det blei ikkje så mykje lyd, nei ;) Og ja, eg synest sjølv at det er viktig med nokre fine ord innimellom :)

Legg igjen ein fin tanke