13. apr. 2010

Og godværet fortsette og fortsette og...

Været her e heilt nydelig om dagen! Vett eg har sagt d ganske så mange ganger, men eg kan ikkje få sagt kor glad eg e for litt vår og sol! :) Våkna i syv-tiå og va ennå langt i drømmeland itte å ha drømt om mange absurde ting i løpet av nattå. Rakk å sette på ein vask før d va på tide å gå ned t skolen. Satte oss på den fremste raden i dag bare for å se reaksjonen på lærerne. Og de blei litt forvirra ;) Løye! Frokosten blei spist, og så va me någen som satte oss i ein sofa og venta på at timen sko begynne (og då me godbokå i fanget).

Hadde ein rolig dag på linjefaget i dag... Snakket litt om nyheter som me hadde funnet på nettet ang. diverse afrikanske land, diskuterte og snakket litt sånn generelt og før lunsj begynte me å se ein episode av "Hjernevask" der d blei tatt opp om me mennesker e forskjellige raser og om me i så fall e forskjellige. Åt lunsjen min, og gjekk opp t huset i d fine været! Måtte jo som vanlig på ein tirsdag sette på ein ny vask og henge opp den som va ferdig. Såg ferdig "Hjernevask" og d blei heftig diskusjon rundt dette ittepå, og då meine eg heftig! Lang pause, og så hadde med ein kjempeartig test der d va jentene mot guttene. Ha, ha! :D

Chilisuppe, brød og diverse aent t middag. Sterkt, men godt. Sagopudding t dessert. Øverraskende nok (ellr ikkje) så va d rett ut i solå då middagen va spist. Fy fillen, d e så utrolig varmt ute i solveggen! Og d e herligt!!! Digge d, itte å ha hatt så mange måneder med kulde og snø... Har lest møye i bokå mi, og nå e eg ca. halvveis! Tar sin tid dette her ;) Litt kvelds, og nå slappe me av ute i fellesstuå med musikk og greier.

Har flytta benken t inngangen, for der e d mest sol! 

Legg igjen ein fin tanke