25. apr. 2010

Ja, eg e virkelig lykkelig på Lykling!

Heldigvis hadde været bestemt seg for å ver på godsiå i dag! Og heldigvis fordi me sko ut på tur med heile skolen i dag. Men før me kom så langt, va me nede på skolen fust og hørte på et foredrag. Hadde opprop og morgensamling aller fust, tett ittefulgt av frokost med kokt egg og d heile. Rydda vekk saker og ting som me brukte i går kveld, og kl. ti va d klart for foredrag. Ein svensk journalist ved navn Tom Juslin va kommet t oss for å ha et foredrag om klimaendringene og ka konsekvenser de endringene har for oss mennesker, dyr og naturen rundt oss. Bra at någen tar opp d emnet, og d va interessant å høre på.

Foredraget varte ikkje så lenge, så då kl. va elleve, blei me kjørt (i puljer) i minibussen opp t Lykling. Solå skinte og alt va fint. Sauer og lam kom og "hilste på oss. Någen av oss fekk et ark med litt lokalhistorie på som me leste i igjønå ein ropert. Og itte at d va gjort, tok me oss ein tur rundt Lykling og gullgruvene. Heilt fantastisk utsikt og grottene va skikkelig tøffe. Fant ikkje så møye gull då, men... ;) Grilla pølser og hamburger ittepå og slappet av ute i solå. Livet e herlig og i hvert fall når ein e på Lykling!!! Kjempefin og koselig tur med heile skolen + lærere og våre kjære kjøkkendamer. Komme t å savna denne tiå mi her på skolen...

"Det Tapte Symbol" og Spotify då me kom tbake. Itte kvert blei d også kvelds, og i ni-tiå blei d film på storskjerm i peisestuå. Filmen som blei vist hette "Dear John" og den va kjempefin! Filmen e basert på ei bok med samme navn og forfatteren bak bokå hette Nicholas Sparks, og han har også skreve "The Notebook" og "A Walk To Remember" som også e veldig fine (både som bok og film). Tårene rant litt igjønå heile filmen... Kjempefin og gøyal dag! Eg e lykkelig!

To små, søte lam som fotfølge morå si :)

Nydelig!

"Dear John", ein veldig fin film

Legg igjen ein fin tanke