4. aug. 2013

Topp 5 – lukter

Mykje har skjedd sidan me kom hit til Sola på torsdag. Me var ute på ein stor handlerunde, me ungdommane, på fredag. Broren min skal jo flytte for seg sjølv, og treng ein del ting. Rett etterpå dro me av garde til hytta, for der skulle me eigentleg vere til måndag. Men tidleg i går fekk me telefon om at brannvesenet sto ved huset og at det var komme mykje vatn i kjellaren. Så me måtte alle fare rett ned til Sola (og mamma og pappa som nettopp hadde byrja på ferien sin...). Har fått opp det me kan redda, tatt bilete for dokumentasjon og okkupert oss i leilegheita til mormor. Ja, ja! Det er nok som må bli gjort, men me tar det steg for steg. Så er det jo ein gong slik at det er sundag i dag, og nok ei liste skal bli presentert. I dag er det då topp fem "lukta av...":

lukta av nysteikt brød - er berre heilt himmelsk!

lukta av nyperoser - vekkjer mange barndomsminne, og då eg sykla til jobben i sommar, grytidleg, sykla eg forbi buskar med slike roser og dei luktar ordentleg sommar

lukta av kaffi - vanleg svart kaffi, utan melk eller sukker, luktar endå betre enn den smakar (sjølve kaffipulveret luktar aller best)

lukta av vanilje - ekte vanilje, frå ei sånn vaniljestang, luktar kjempegodt

lukta av nybarbert kjærast - eg likar ikkje stikkete skjegg, så når eg kjenner lukta av barberingsskum, veit eg at eg kysse han utan å bli stukke ;)

Legg igjen ein fin tanke