1. aug. 2013

Kyrkjetorget

Vel framme på Sola etter å ha stått opp litt over fire i dag tidleg (eller skal ein seie midt på natta?!). Me hadde tre timar i slå i hjel på Gardermoen, men me tok ein kopp kaffi og sat oss opp i andre etasje, i den kaféen der me kjøpte kaffien. Nesten ingen folk, me hadde omtrent heile etasjen for oss sjølve, så me la oss på ein sofa og berre slappa av. Kom heim hit i tolv-tida, og dagen har gått med til å vaske klede, pakke ut og eg var med mamma ein tur bort til mormor. I morgon blir det ein ganske så stor handletur før me tar turen opp til Mosvatnet og "Ørneredet". Legg ved nokre bilete frå Kyrkjetorget på Sjøholt, for her kan du verkeleg gå rundt og berre sjå. Så klart er det ein del nips og dilldall, men ein kan også finne noko her. Oversiktsbileta, nr.2 og 3, er tatt frå hemsen der ein finn bøker og kjøkkenreiskapar i fleng. Kyrkjetorget er som ein kjempestor Fretexbutikk, og det er verkeleg verdt å ta turen innom viss du ein gong køyrer forbi :)

1 fin tanke - legg igjen noko fint du også

Moder'n på Møre sa...

Ser jo mye finere ut på bildene dine enn det er i virkeligheten :-)Ryddigere liksom! Men det er sant at det er mye å finne der - de har en stor omsetning, sier de sjøl.

Håper ellers at dere koser dere på hytta i helga, uten regnvær. Her er det litt våtere nå enn da dere var her :-( og i morra skal det visst bli enda verre!

Legg igjen ein fin tanke