6. jan. 2012

"Spectrum"

Satt nettopp og telte øve d, og kom fram t at eg nå ska spele eller jobbe med korps seks dager på rad! Sjeldent t å ver meg :) Hadde ein fin kveld på onsdag, og så benytta eg sjansen t å sove lenge både i går og i dag. Tok fram trombonen og fekk øvd litt på den i går. Har jo hatt fri heile juleferien og med NM bare ein måned unna, va d jaggu meg på tide at eg fekk spelt litt! Ska på øvingshelg med Agder Brass denne helgå, så d blir spennende å se kor langt me har komt itte helgå. Hadde ein fin kveld på jobb i går der eg følte me fekk gjort ein god del, og ungene va glade og engasjerte :) Va litt kald då eg kom hjem, så eg fekk ein god varmeflaske og ein kopp med te då eg kom hjem. I dag har me begge to vært ein tur i byen for å få unnagjort ein del småærend (frisør, bibliotek etc.). Fint å få ting gjort før skolen begynne igjen for alvor på tirsdag. Då me sko ta bussen hjem (ja, me tok bussen for d va så himla glatt ute), sa bussjåføren "jag vill hem, jag vill hem", og slapp oss dermed gratis inn på bussen. Artig! Åt litt middag, og nå har me nettopp kommet hjem fra øvelse.

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anonym sa...

Hei igjen! Nå satt jeg akkurat og så på Ørskog Brass sin prestasjon av Spectrum i 2009 (opptak gjort av NRK Hordaland)- det ble ikke det beste de har gjort, for de datt ned til 2.div. igjen det året. De spilte den også i 2004, ser jeg, men da endte de på 4.plass i 1.div!
Men som du sier, det er ikke akkurat noe favorittstykke - litt for mye bråk og for lite melodi! Men man kan se V. jobber godt på tubaen! Det gjenstår å se om Å. klarer det like bra nå da:-)
Så kan du heller finne lydfilen fra 2007, og høre V. vinne solistprisen! Det er et flott stykke. Jeg syns også de andre stykkene som ligger der er veldig fine, så Spectrum er et unntak! Finner dem ved å google Ø.B.

Silje sa...

Jeg får vel sette meg ned og høre litt på opptakene i løpet av helgen :) Alltid kjekt å høre litt på korpsmusikk. Her er vi begge to i gang med både skole, jobb og spilling. Tror det blir en travel, men kjekk vår. Håper alt står bra til hos dere :D

Legg igjen ein fin tanke