25. jan. 2012

Ein liten og søt pingvinHar egentlig lite nytt å fortelle fra denne kanten. Snøen ligge her fremdeles, så då eg sko ein liten tur innom skolen i går, gjekk eg fram og tbake. Sjøl om eg ikkje like at snøen e her, må eg få lov t å sei at d e litt herlig å kunne bruke litt tid t skolen, bare la tankene vandre mens musikken i øyrene mine går... Va som vanlig ein tur innom jobben på kvelden, og slappte av då eg kom hjem. Så blir d nok litt pensumlesing og diverse skolearbeid de neste dagene. Og antakeligvis kryssord, som me har litt dillå på. For de som ikkje har fått d med seg, har eg også dillå på pingviner for tiå. Denne her e skikkelig søt, kanskje litt for søt. Sukkersøt! 

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anonym sa...

Ja, det var det jeg tenkte å kommentere da jeg så dette:Er du inne i en "pingvinfase"? :-) Så bekrefter du det jo sjøl! Julegaven vår var visst midt i blinken, da - skjønt da den ble kjøpt visste jeg ingenting om denne fascinasjonen! Jeg kjøpte den fordi den var søt, jeg...
Hvordan går det med "læreren"??

Silje sa...

He, he! Vi så jo filmen "Pinvginenes Marsj" her for halvannen uke siden, og etter det har jeg ikke kunnet la være å se på pinvginsnutter :) Med kjæresten går alt bra. Er tilbake igjen i praksis etter to dager med forkjølelse. Har forstått det som om han trives, men det skal bli fint når praksisperioden er over (blir litt mye med både praksis på dagen og jobb på kvelden...) :)

Legg igjen ein fin tanke