25. aug. 2017

Siste rest frå dagane på Sunnmøre

Litt rart at me starta veka på Sunnmøre og at det no er fredag og ei arbeidsveke er over. Nesten, for eg skal av garde på laurdagsvakt i morgon. Ønskjer å starte helga med dei siste bileta frå dagane våre på Sunnmøre. Mannen min reiste opp litt før meg, men då eg tok flyet frå Sola tysdag kveld, fekk eg oppleve ein heilt ndyeleg solnedgang, sett både frå Flesland og høgt, høgt oppe i lufta.


Utpå kvelden på torsdag tok me turen opp til Gausnestoppen, ein fin og herleg gåtur med heilt grei utsikt. Opp til toppen, og også rett ved svigers sitt hus, var det gode bringebær i bøtter og spann. Som vanleg blei det også eit par bilete av den finfine utsikta – den er nemleg like fin natt som dag.


Kaféen Tante Bruun og bruktbutikken Kyrkjetorget, den eine i Ålesund og den andre på Sjøholt. Begge to er blitt våre stamplassar når me er ei langhelg eller ei veke der oppe. Både kaffien og kaka var god, og sjølv om me ikkje fann noko å ha med heim frå "brukten", var det stas å titte (les: hadde me hatt plass i koffertane og sånn sett her i leilegheita, hadde dette fine møbelet blitt med heim).


Sundag, og det bøtta ned ute. Eg lot meg fascinere av regndropane på vindauget, me fann nokre gamle vekeblad med kryssord i, og finaste Jeremias låg i godstolen og sov. Gode og fine dagar :)

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Borgmästaren sa...

Det verkar ju vara en magisk helg! Hade velat vara med på allt!!! Norge är så vackert!

Silje sa...

Og det var det! Me hadde nokre veldig fine dagar der oppe, og då me kom heim, hadde me fylt opp energi til å ta fatt på kvardagen igjen :)

Legg igjen ein fin tanke