21. sep. 2016

Ut på tur med termoskaffi på lur

Som nemnt var me på sundag ein tur ved Frøylandsvatnet. Alltid spennande og litt ekstra kjekt å gå turar på nye plassar. Her kan ein sjå utsikta over vatnet frå forskjellige vinklar, og på biletet i midten kan ein skimte "høyhuset på Jæren". Håper me kjem tilbake ein gong med litt betre tid.


Etter å ha gått over Midgardsormen, fann me ei lysløype å gå rundt. Den ligg i Njåskogen, så me gjekk med andre ord meir i skogen enn me gjekk rett ved vatnet. Men skogen er jo vel så fint, og kanskje endå meir magisk. Lyset, spindelveven, ein sopp og kvae. Fyrstnemnde er vel det som i mine auge er mest magisk, men alle detaljar ein kan finne i skog og mark, å, som eg set pris på dei.


Kaffi på termos er ein klassikar. Etter å ha gått lysløypa og traska litt rundt, såg me Midgardsormen igjen. Før me gjekk over den i retning togstasjonen, tok me ein rast med mat og kaffi. Berre digga denne trestubben som likna på ein stol. Termoskoppen med kaffi i fekk sin eigen lille plass ;)


Til slutt var det på tide å setje snuten tilbake mot Klepp stasjon der me skulle ta toget tilbake til Stavanger. Tok ein liten omveg ut på ein holme, og også her var skogen så fin og lyset litt magisk. Og skilt på dialekt er alltid morosamt! Venta i dryge ti minuttar på toget, og så var det heimover.

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

neverendingcircles sa...

Ser ut som en fin tur :) Du er flink til å komme deg ut!

Silje sa...

Med så fine plassar, er det ganske enkelt å komme seg ut :D

Legg igjen ein fin tanke