27. sep. 2016

Breiavatnet v9

September byrjar å nærme seg slutten, og det er på tide å vise fram Breiavatnet for niande gong i år. Akkurat i dag er det vêromslag her i byen og med andre ord ganske så grått ute. Men – som eg har nemnt nokre gongar tidlegare – september har jamnt over over så fin og innimellom litt magisk. Slik som bileta over har fontena i Breiavatnet vore i september, på dagtid og på kveldstid.


Trea langs vatnet har framleis vore fulle av grøne blad, og det er alltid så vakkert når solstrålane skin gjennom blada. Også desse to bileta viser vatnet på dagtid og på kveldstid. Må få seie at det å følgje ein spesifikk plass månad for månad er noko eg har lyst til å gjere neste år også, for det er fascinerande. Eg vil prøve å gjere det "fullt ut". Vere meir konsekvent med tanke på å ta bileta på nøyaktig same plass av nøyaktig same motiv. Usikker på kva og kor, men satsar på å få det til.


Men sjølv om blada på trea stort sett har vore grøne gjennom heile september, har det vore nokre plassar der haustfargane verkeleg har vist seg fram. Grått ute i dag, og då er det godt å sjå slike fargar som dette. Klare og sterke fargar. Små kvardagsgleder sjølv om det akkurat i dag er grått.

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Luisa Fernanda del Mar sa...

Så fine bilder av Stavanger!

Silje sa...

Ikkje vanskeleg når Stavanger er såpass fin og verkeleg viser seg frå si beste side ;) Tusen takk, Luisa ^^

Legg igjen ein fin tanke