4. nov. 2012

Kjekk helg med brassbandet

Årets Siddis brass er over, og eg skal vere ærleg og seie at det gjekk ikkje så veldig bra for oss denne gongen. Men, men. Eg har hatt ei kjempefin oppleving med korpset, og sidan det ikkje gjekk så bra i år, har me mykje å gå på til neste år :) Og så satsar me på at me gjer det litt betre i NM. Det blei ein lang, men kjekk dag i går med speling og mykje sosialt samvere. Eg kan ikkje legge skjul på at eg blei veldig stressa rett før me skulle på scenen då det viste seg at partituret og ess-tubastemmen låg att heime på Sola. I tillegg blei det mykje styr med ekstrautstyret me skulle ha med oss på scenen, og ikkje alle var like glade for det. Men alt ordna seg til slutt, og eg koste meg på scenen! Åt middag på restaurant saman med resten av korpset og hadde det gøy på fest med dei same folka :) I dag har me tatt det med ro, mamma og eg var ein tur innom mormor, og til slutt var det toget heim til Kr.sand. Har med andre ord hatt ei veldig fin helg, og så skal me, nok ein gong, ein tur til Sola om to veker :)

3 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Moder'n på Møre sa...

Ehh... Hva har skjedd med håret til dirigenten?? Han hadde riktignok rødt hår i sin barndom, men dette var noe annerledes :-)
Er det bildet som lyver, eller...?

Silje sa...

He, he! Det er nok på grunn av lyset på scenen, for det er ikkje så raudt til vanleg ;)

Moder'n på Møre sa...

Det var da en lettelse at det ikke var en farge han hadde kjøpt på butikken :-) Nå til dags vet man jo aldri... Men jammen hadde lyset fanget opp de røde refleksene på en helt utrolig måte - håret er jo ikke rødt lenger, det har jo gått over i bruntoner. Slik som hos et par brødre :-)

Legg igjen ein fin tanke