7. mars 2018

Håper på vårteikn

Kanskje ikkje like fint ute i dag som mange av dagane førre veke. Men no er det blitt litt, sånn bittelitt, varmare i vêret. Det går nesten an å seie at no nærmar det seg vår. Om ikkje anna, så er de i alle fall lov til å håpe. For no er eg lei av vinteren. Eg lengtar etter snøklokker, meir sol og varme, grønt gras, lysare og endå lengre dagar. Mars har berre så vidt byrja, men eg "velger meg april".

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

tea sa...

Jeg kjenner også en del på vårsavnet for tiden, men det har mest med påkledning og skotøy å gjøre. Er så lei av å pakke meg inn og ha tunge sko på føttene. Vil ha lette sko og lette klær. Ellers er jeg bare glad for at det er så mye lysere nå - det er virkelig godt med flere timer med dagslys. Men ja, det skal bli godt når våren endelig kommer!

Silje sa...

Hi, hi, skjønner jo godt kva du meiner når det gjeld lettare tøy og sko ;) Så klart er eg glad for at det berre blir lysare og lysare, men eg kunne gjerne tenkt meg varmare vêr og mindre snø/frost/is. Mars er her og det er offisielt vår. I alle fall i teorien. Okei, nok klaging for i dag :) Set alltid pris på ein kommentar her i ny og ne <3

Legg igjen ein fin tanke