25. apr. 2015

Miniprosjekt med fyrstikker og måling

Fyrstikker, eller "tändstickor" på svensk, har vore temaet for Monthly Makers denne månaden. Det finst så utruleg mykje ein kan gjere med fyrstikker eller ei fyrstikkeske, og eg hadde lyst til å gjere noko liknande dette eller dette. Men tida strekk ikkje alltid til, og når det gjeld å lage noko med eit materiale som er så smått, treng ein litt tid og litt tålmod. Difor lot eg meg inspirere av Jess til å lage noko som ikkje direkte blir laga av fyrstikker, men der ein derimot bruker fyrstikker som ein liten del av prosjektet. Fann så dette måleriet på nettet, og då var det gjort. Tok fram ein tube med akrylmåling frå ei av hobbyeskene mine, fann eit A4-ark og nokre fyrstikker og laga så ei lita greie til å hengje på veggen. I alle fall enn så lenge. Vel, berre eit bittelite innlegg midt i oppgåveskrivinga på ein laurdag, og dette er då mitt lille bidrag til apriltemaet av Monthly Makers.

12 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Borgmästaren sa...

Vad fyndigt! Tycker resultatet blev mycket fint. Själv hade detta nog varit allt för kladdigt för mig.

Silje sa...

Tusen takk! Litt klissete var det, men det var jo litt gøy også :)

aliciasivert.se sa...

Jätteroligt att du använder tändstickorna som verktyg istället för material! Väldigt kreativt och med ett så spännande resultat :) Jag älskar tryck. Det tråkigaste mest fula, vardagliga och grå objekt kan lämna häftiga avtryck efter sig - det är en stor utmaning för det kreativa tänkandet. Jag är också väldigt svag för den blågröna färgen du använder (samt har på väggarna), mmmmmm. Inspiration!

Silje sa...

Den blågrønne fargen er bare nydelig, og jeg angrer ikke en dag på at vi valgte å male en av veggene i stua vår med den fargen :D Og tusen takk for en ellers fin kommentar, Alicia! :) Med en litt travel hverdag, så ble det en litt rask og enkel løsning på fyrstikktemaet :)

Mikaela sa...

Håller med Alicia, vad smart att använda de som verktyg! Så kul! Fint blev det också!

Jess sa...

Jag gillar verkligen det här, så snyggt! Både färg och mönster, och vad bra den passar med övriga bilder på väggen. Roligt att jag kunde inspirera lite :)

Ida sa...

Naj så härligt att använda tändstickorna på annat vis. Känns väldigt peppande! underbar färg du har valt, åh.

Silje sa...

Mikaela, Jess og Ida: tusen takk for så fine og herlige kommentarer! :D For tiden så er den fargen en av de aller fineste som finnes :)

Julianne sa...

denne var stilig :D

Silje sa...

Tusen takk, Julianne! :D

Vajb sa...

Så smart! :) Gillar verkligen idén!! Älskar mönster och alla fantastiska sätt att skapa dem på!

Silje sa...

Takk! Kjekt å lage mønster med et helt annet materiale enn jeg har brukt tidligere! :)

Legg igjen ein fin tanke