27. apr. 2015

Knallgrøne retrogryter

Måndag er her igjen, og den eine heimeeksamenen er endeleg levert! Har jo framleis den største igjen, ei oppgåve på sju tusen ord som har frist til 20.mai, berre ti dagar før bryllaupet. Som du skjønner, så blir det nokre travle veker med oppgåveskriving og bryllaupsplanlegging. Og så kjem det litt jobb, konfirmasjon på Austlandet og 17.mai oppå det heile. Ja, ja, det er jo ofte slik at mai er ein travel månad. Tenk at det snart er berre ein månad igjen til me giftar oss! Får så utruleg mange sommarfuglar i magen når eg tenkjer på det. Om berre ein dryg månad er me mann og kone, me seier "ja" foran dei som betyr så mykje for oss, me skal feire kjærleiken utover kvelden på Kronen Gaard Hotell! Okei, det var eigentleg ikkje det eg skulle fortelje om i dag ;) På bileta kan de sjå kva me kjøpte på loppemarknaden førre helg: me fann nemleg to kjempekule retrogryter som me (les: eg) ikkje klarte å gå forbi! Dei passar rett inn i bokhylla vår, og då særskilt saman med eit par av dei andre tinga som me har funne på loppemarknader og bruktbutikkar. Det kvite og blå egget er ikkje frå ein loppemarknad, men eg synest likevel det passar inn saman med akkurat dei tinga. Egget var noko av det eg fekk i posten som ei forsinka bursdagsgåve frå dei på Sjøholt :)

4 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Borgmästaren sa...

Vilka härliga retorgrytor! De hade jag gärna velat ha. Har aldrig sett mönstret förr. Verkliga skatter. Spännande med bröllopet! Hoppas allt går bra och jag förstår att ni har mycket att stå i den närmsta tiden.

Silje sa...

Klarte som sagt ikke å gå forbi disse grytene, for de er jo kjempefine og stilige! :) Tusen takk for fine lykkeønskninger i anledning bryllupet! :)

Moder'n på Møre sa...

Flotte emaljegryter, som minner meg om min ungdom :-) Det ser ikke ut for at de er særlig brukte heller, for jeg har sett masse av disse på bruktbutikker som har vært misfargede og ikke særlig fine i emaljen. Heldig med den!

Egget passer jo fint i hyllen. Vær obs på at hengslet på lokket er et svakt punkt. Har et stående her som hengselet brakk på - tror det var satt skjevt på i utgangspunktet.

Silje sa...

Til å vere kjøpt for syttifem kroner på ein loppemarknad, er dei i veldig god stand :) Og både fargen og blomane passar rett inn her hos oss. Skal vere litt ekstra obs når eg opnar egget; må finne noko å ha oppi det fyrst ;)

Legg igjen ein fin tanke