4. mai 2014

Topp 5 – smaken av...

"Det er hva jeg kaller en smak av honning" (deLillos). Min betre halvdel har i dag laga nokre energibar (langt nede på sida) med nøtter, rosiner, ein god dose honning og litt mørk sjokolade. Sjølv er eg ikkje så glad i honning, men dei smakte no litt godt likevel ;) Elles har det vore ei fin helg med marsjseminar i går, og i dag har me hatt ein snarvisitt av mamma og pappa og gått ein tur i finvêret :) Nok ein sundag, nok ei toppliste. Mi topp fem-liste i dag er "smaken av":

nybakt brød med gulost - og då snakkar eg så klart om heimebakt brød. Det smaker berre så heilt fantastisk godt, kunne jo nesten ha ete opp heile brødet på ein-to-tre!

sjokolade - dette er vel ei av mine svake sider, for det er vanskeleg å ete berre litt sjokolade når ein fyrst har det i hus. Men me prøver å berre ha litt i helgene, og då gjerne mørk sjokolade, slik at det ikkje blir altfor mykje ;)

mamma sin makaroni- og pølsegrateng - ein av dei beste middagene, og om eg fyrst har bursdag når eg er heime, vel eg glatt denne gode retten framfor pizza, taco eller liknande!

iste eller iskaffi ein varm sommardag - er eg veldig tyrst, så er fyrstevalet mitt vatn, men det er veldig godt å slappe av med eit glass ferskeniste eller kanskje litt iskaffi ute på terrassen under ein varmande sol

risgraut - ingen lille julaftan utan risgrauten; og gjerne andre dagar i året :)

Legg igjen ein fin tanke