23. mai 2014

Mykje som skjer

For to dagar sidan leverte han der fine masteroppgåva si, og eg er så utruleg stolt av han! At han har vore på skulen mesteparten av dagane dei siste vekene medan eg har vore heime, rydda og ordna har ikkje alltid vore like kjekt, men tenk – no er oppgåva levert, me flyttar i morgon og me toppar det med ein reise. I tre veker! Det må vel vere ei heil grei feiring av at masteroppgåva er levert?! ;) Eg gleder meg, både til å reise saman med kjærasten min og eg gleder meg med han, for den oppgåva har tatt mykje tid, kosta ein del krefter. Eg veit eg har sagt det før, men eg vil berre fortelje kor glad eg er i denne fine mannen, kor mykje han betyr for meg. Eg er stolt av han, og om eit drygt år er det vår tur til å seie "ja" til kvarandre, foran alle dei me er så glade i. Eit nytt kapittel startar, men før det skal me oppleve mykje, og det startar med flyttinga i morgon ♥

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Moder'n på Møre sa...

Moder'n er også stolt - det skal du vite (og også han sjøl!). Men så har han jo alltid hatt et spesielt godt matematikkhode da - startet med å lære av sin farfar da han var i treårsalderen :-) Jeg ser dem enda for meg slik de satt med kladdeboka, skrev, regnet og tegnet. Har tatt vare på noe av det de presterte!
Ja, den oppgaven har nok kostet en del, men nå er det endelig gjort. Og tenk at han allerede skal på to jobbintervju...! Håper det blir napp.
Så har dere fortjent den reisen dere har gledet dere til i lang tid. God tur, og kos dere masse! Men vær forsiktig der borte i storbyen - jeg vil nok bekymre meg til dere er trygt heime igjen :-)

Silje sa...

Me skal passe på kvarandre på turen, så det skal nok gå bra :) Gleder oss i alle fall, skal bli godt med ein liten ferie no :D

Legg igjen ein fin tanke