7. aug. 2015

Blomar og ei tekanne

Det er fredag, og me er nettopp ferdige med å ete pannekaker til middag. Pannekaker var ein fredagsklassikar heime då me var yngre, og med broren min på besøk her denne helga, berre "måtte" me ha det i dag :) Elles er det ikkje så mykje nytt her i heimen. Og når ein ikkje har så mange blomsterpotter, bruker ein det ein har, i dette tilfellet ei fin tekanne! God helg, folkens!

3 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Ida sa...

Hihi, sånn er det her i huset også når det gjelder blomster (og sikkert en del annet); man tager hva man haver. God helg!

Moder'n på Møre sa...

Vi tenkte ikke blomsterpotter da vi så etter "gamle ting" dere kunne ta med dere. Vi har vel rikelig av det også, vi :-) Så vi får se neste gang dere kommer. Eller så kan vi jo kjøre de ned til Kyrkjetorget - mye som har havnet der de siste åra :-)
Ellers vil jeg gratulere så masse med ny Mac :-) Ikke alle som får en slik gratis!

Silje sa...

Ida: Om ein bruker fantasien, er det mykje ein bruke til noko anna enn det det kanskje er laga til ;) "Å tage hva man haver" er rett og slett ei finfin greie! :D

MM: Me hadde uansett ikkje hatt plass i kofferten ;) Og takk ang. Macen; me trudde det ikkje heilt i byrjinga då dei ringte på tysdag! :)

Legg igjen ein fin tanke