14. juni 2012

3 år og 6 måneder!

Dagene går i ett her, den eine mer lik enn den andre. Sånn e d når man har ferie. Men i dag kom me oss ein tur ned t byen der va me innom et par butikker, og tok oss ein iskaffe. Me har nemlig vært sammen i tri og et halvt år i dag, og då e d lov å ta ein tur på kafé. Tiå går så altfor fort, og om et halvt år har me plutselig vært sammen i fire år! De siste dagene har me hatt skikkelig kvalitetstid sammen, for d blei litt lite med d midt i eksamenstiå. Me har sovet lenge, spelt kort sammen, slappt av ute i solå, og i går fekk eg han t å se An Officer & A Gentleman. Sammen med meg så klart ;) Han e den fineste eg vett om og d e herligt å tilbringe kverdagene sammen med han! Blir rart når han reise hjem t sine foreldre på ferie. Me e jo vant med å se kverandre kver dag, d e nesten bare t sommer og t jul at me e borte fra kverandre lengre enn ei uke. Men d e jo litt fint å savne kverandre også. Så – gratulere med dagen, verdens beste <3

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Moder'n på Møre sa...

Gratulerer med dagen, dere to turtelduer :-))
Iskaffe, du - svært som dere skeier ut :-). Men det er nok bedre enn om dere hadde feiret med sterkere fludium!
Apropos det å være borte fra hverandre: Jeg måtte være aleine et heilt år, jeg, da "min fine" var på Svalbard for å passe på satelittene som svever over oss. DET var lenge, det!!!

Silje sa...

Tusen takk! He, he, en iskaffe på dagen vår syns jeg ikke er så ille :) Kan tenke meg at et år var lenge (er nok bare vi som er litt bortskjemt...) ;)

Legg igjen ein fin tanke