30. sep. 2009

Megasuper dupersuper superduperhemmelig kveldsaktivitet

Heilt fakta, d sto d faktisk på timeplanen vår i dag. Heile kveldsmaten blei fremskyndet med to timer, så me åt kvelds halv seks istedenfor halv åtte. Uvant... Og ingen visste ka d va me sko gjørr.


Men øve t d me gjorde fust. På fredag ska vår gruppe fremføre d me har holdt på med i løpet av denne ukå, någe som vil sei d Stomp-greiene (rytmer og musikk av skrot). Me mangla to stk. (e totalt fem), for de va syke, så d tok litt tid før me kom i gang. Men med litt hjelp, fekk me t å lage et enkelt, men kjekt program. Ska bli gøy å vise d foran de andre. Men d trengs litt mer øving, så eg e glad me har ein gode del av morgendagen og på oss. Itte å ha øvd og sånn, va d plutselig middag og i dag va d torsk på menyen. Smakte ikkje så ille i dag (lure på om eg begynne å syns at torsk e okay...). Slappte av litt på rommet, og så...


Kveldsmaten va jo som sagt halv seks og halv syv satt me alle i peisestuå og såg på filmen "The Others". Ingen fekk lov t å bevega seg utforbi rommet, (omtrent) ikkje ein gang for å gå på do. Og filmen va ikkje av de mest barnevennlige... Ein skreik så møye at han skremte alle oss andre. Eg blei litt skremt sjøl, men greide ikkje å la ver å småfnise litt der eg satt i sofaen og nøsta (enda) et garn. Itte å ha sett ferigt filmen, blei me delt inn i grupper, og så sko me gå rundt omkring på skolen, som va heilt mørklagt. Den gruppå eg havnet i, va den nest siste. Lærerne va sminka og kledd ut som gjenferd, og de skremte vettet av oss mange ganger med ekle lyder, teaterblod og d med å dukke opp rett foran fjesene på oss. Måtte t slutt ut av skolen, inn i skogen (der me blei skremt av ein i buskene) og ned t sjøhuset der de andre gruppene venta på oss med et "surprise" og saft og chips og sånt. Utrolig skremmende, men tøft opplegg! Håpe eg får sove i natt... :PD som sto på timeplanen, me vente på at ting ska skje og et gjenferd!
To andre skumle gjenferd og alle gjenferdene og monsterne samlet i sjøhuset :)

Legg igjen ein fin tanke