23. nov. 2014

Om raude sko og knallgul kjole

Å kunne ta på kjole, strømpebukse og pensko, er ganske så fint, sjølv om det berre er for ein tur til skulen. Veka har gått så altfor fort, og om berre to dagar får eg den andre eksamensoppgåva utlevert. Så dei neste vekene blir det for alvor fokus på skulen. Me var faktisk på skulen i går, han jobba med sine ting og eg med mine. Tok tid å komme i gong, men noko blei no gjort, og seinare hadde me ein kjempefin kjærastekveld med god, heimelaga pizza og den artige Guys And Dolls frå 1955. I dag har me også jobba litt, gjort husarbeid og no: film og montering av det nye TV-møbelet. Ser at sundagslista mi blei lang i dag, men av og til er det så mykje fint og bra som berre må delast:

✦ å gå med mørkeraude sko og knallgul kjole på skulen ein vanleg torsdag
✦ at eg har gjesteblogga om lopper og gjenbruk hos finaste mewkid.net
✦ sjå ein episode av Heartbeat måndagskveld
✦ Billy Boyd som syng "The Last Goodbye", songen som kjem til å bli spelt over rulleteksten til den siste Hobbiten-filmen (og oppdage bandet hans, Beecake)
✦ å sjå datoen for seksårsdagen vår på maten eg hadde med meg på jobb på onsdag
✦ at "Unchained Melody" toppar denne lista
✦ søte videoar: katteterapi, liten oterbaby og Ole, Dole og Doffen i ny drakt
✦ dette blogginnlegget tar meg rett tilbake til Brooklyn og generelt New York; tenk at det snart er gått eit halvt år sidan me var ute på tur...
✦ FotoKnudsen hamna på fyrsteplass i denne testen, og det faktum at blågrønt var fargen for 2014 og neste år er det oransje. Ikkje at eg pleier å følgje trendar, men me har visst treft blink med fargane i stova vår ;)
✦ eit fint og viktig innlegg om det å stresse mindre og denne fine lista om vinterhygge
✦ at det berre er ein månad og ein dag igjen til julaftan, og berre ein månad igjen til lille julaftan
✦ diggar dette printet kor ein kan sjå alle rollene Gary Oldman har spelt opp gjennom åra, og desse bileta gjer meg varm om hjarterota
✦ skru TV-møbel samstundes som me ser den fyrste Harry Potter-filmen
✦ stilig heim som denne og retroheim som denne

Legg igjen ein fin tanke