2. aug. 2012

"Sol, sol, kom igjen..."

Alle aviser skriver om det, alle snakkar om det og alle bryr seg om det. Nei, det er ikkje OL eg snakkar om, det er vêret eg tenkjer på. I sommer har det verkeleg ikkje vore noko særskild med sol. Ikkje at det pleier å vere det her i Stavanger, men når ein kan telje antall sommardagar med sol på ei hand, så seier det sitt. Eg hugsar då me var små og mamma kom og henta oss på SFO for å ta oss med på stranda. Der solte me oss, bada og leikte lenge. Slik er det ikkje lenger. Det fristar ikkje å liggje på stranda når det regnar og blæs om kvarandre, når vêret ikkje klarer å bestemme seg, når sola ikkje titter fram frå skyene. Kanskje er det berre eg som er blitt meir pysete med åra, men det å ligge på stranda og bade i saltvatnet er fine sommarminner frå barndomen. Eg elskar å gå i sommarkjole, men med det vêret som har vært den siste tida, har eg ikkje hatt mogelegheit til det. I løpet av den tida eg har vært her heime på Sola, har eg berre brukt kjole to gongar! Eg håpar verkeleg at det kjem ein dag eller to, helst neste helg, med sol som det går an å nyte.

3 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anonym sa...

Kjole er kult, der kan jeg nemlig gjemme meg uten at dere tobeinte merker det, for så plutselig å bite meg fast i ei tå. Gjett om det blir mye hyling av det, hahahahah!

ps! tror faktisk jeg har bitt meg fast i deg en gang. Besøk den ztilige bloggen min da vel!

Anonym sa...

"Bevis at du ikke er en robot?" Selvfølgelig er jeg ikke det, jeg er en KATT!!!!

Silje sa...

Har allereie besøkt den ztilige bloggen din og må få seie at eg likar den veldig godt ;) Håpar du har det bra ute på holmen og at dei tobeinte behandlar deg fint :)

Legg igjen ein fin tanke