4. sep. 2011

Herlig helg :D

Flerbrukshallen i Idda arena
Itte å ha vært aleine hjemme siå torsdag, kom kjæresten min hjem seint i går. Ikkje for d, eg har greid meg fint aleina, men d blir jo litt ensomt i lengden... Som eg skreiv i forrige innlegg, sko eg på quiz sammen med någen av folkå i klassen min på Østsia (studentenes eget kulturhus/utested). Stemningen va høy og itte heile tri runder med spørsmål, kom me på 4.plass blant ein tretti-førti lag. Kjempeartig! Kom hjem akkurat kl. tolv, og då gjekk d ikkje lang tid før eg sovna som ein stein i sengå. 

Pusen venta ved dørå
då eg kom hjem
Va innom butikken på fredag og ellers så rydda eg kåken fram t eg fekk besøk av ei venninne i tri-tiå. Masse snakking og så e d alltid litt kjekt å vise fram leiligheten (siå me ikkje har bodd her så altfor lenge...). To andre venninner kom hit seinere og me hadde ein alle tiders jentekveld med tortillas, sladder, latter og "Bridget Jones Diary". Fine kveld sammen med fine jenter :) I går våkna eg og va litt spent på kossen "dette" ville gå. "Dette" va at eg sko dirigera Grim skolemusikkorps på åpningen av Idda arena. Kjæresten min sko jo egentlig ha gjort dette siå d e han som e dirigenten deiras, men siå han va på seminar, hadde eg sagt "ja" t å steppe inn.


Gjett kor me har vært i dag?!
Eg sto opp, fekk i meg ein god frokost og kl. tolv sykla eg avgårde t Grim (der arenaen ligge). Korpset sko spela to ganger, ein gang i pausen på kjelkehockeykampen og ein gang på selve åpningen. Fuste gangen gjekk så som så, mens då d gjaldt med ordfører og tusen tilskuere tilstede, låt d kjempebra. Kjekt! Gjorde lite resten av dagen, men hadde middagen klar då kjæresten kom hjem i kveldingå :) Me sov veldig lenge i dag og d va herligt! Ute har d regnet og me har vært inne og gjort ingenting ;) Men me hadde bestemt for å spise på Egon og gå på kino uansett kor møye d sko regne. Me va heldige: Null regn då me sykla ned t byen og null regn på hjemveien. God mat på Egon, nydelig kakao på Frk. Larsen og "Hodejegerne" med Aksel Hennie i spissen va nervepirrende bra. Herlig søndag med den besteste av de beste <3

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anonym sa...

Stakkars pusen som er så mye aleine! Jeg syns at den skal få lov til å komme inn til dere av og til. Hørte av Å at den var ganske selskapssyk, så da er det nok ikke så kjekt å stå utenfor døra i håp om å få komme inn.

Hilsen fra meg som gjerne skulle tatt inn alle ensomme katter i hele landet......

Silje sa...

Nei, vi vet, men vi har egentlig ikke lov til å ta katten inn i leiligheten... Men vi koser i hvert fall med den og gir den litt mat av og til :)

Legg igjen ein fin tanke