19. jul. 2015

Fem dagar, fem bilete

Dei siste fem dagane har vore heilt fantastiske! Okei, litt kaldt om nettene har det vore, og me har også fått oppleve regn, men bortsett frå det har me hatt det alle tiders! Mykje "lått og løye", dansing og musikk, ein liten gåtur i fjellet, god mat og drikke, spørjespel, vore med dei finaste folka og treft fleire fine folk :) Tønes, Highasakite, Susanne Sundfør, Karpe Diem og Emilie Nicolas var nokre av dei me fekk høyre frå Vesle- og Store-Vinje (dei to scenane på festivalområdet). Fleire bilete og detaljar vil komme, men no er me slitne etter ein lang køyretur og nokre veldig kjekke dagar!

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Ida sa...

For et fantastisk landskap! Til tross for at dere ikke har hatt supert vær, så ser det veldig koselig ut. Kanskje Vinjerock er noe man skal dra på et år .. hm, fikk veldig lyst etter å ha sett bildene dine fra årets festival!

Silje sa...

Landskapet der oppe er heilt nydeleg! Og er ein godt førebudd, er regn og litt kulde ikkje det aller verste når ein er saman med så mange fine folk :D Vinjerock kan eg anbefale på det varmaste ^^

Legg igjen ein fin tanke