10. feb. 2012

NM brass

Et bittelite innlegg fra hotellrommet i Bergen. Så langt alt vel. Kanskje like greit at me sko t Bergen, for hjemme i Kr.sand står alle de tingene som me har hatt i den vesle boden vår ute i stuå for tiå. Rørleggere holde nemlig på å fikse på ein del greier, så d ser ikkje heilt ut i leiligheten (i tillegg t ein del bråk). Me fekk skyss t flyplassen i går, og flyturen gjekk fint. Merkelig å sitte på et lite Widerøe-fly. Ein god del år siå sist ;) Artig tur i taxi t hotellet, og kl. ni (i går kveld) hadde me ein fin øvelse i lokalet t Forsvarets musikkorps Vestlandet. Sov lenge i dag, vandret litt rundt i Bergen by, innom Grieghallen og heile korpset spiste lunsj/middag sammen :) Kl. ti på halv sju va d vår tur på scenen, og alt i alt gjekk d bra. Bedømmingen får me jo ikkje før i mårå, så me får bare vente og se. Så bære d videre t Stavanger med buss i mårå for å treffe familien. Og plutselig e helgå snart øve...

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anonym sa...

Jeg så deg, jeg - og kjæresten, sjølsagt :-))
Syns dere spilte bra! Det sa broder'n også - han tok seg tid til å gå inn og høre på dere, så jeg. Det var sååå artig da vi oppdaget at han kom inn og gikk opp og satte seg!! Vet ikke om dere så han, for dere var nok konsentrert om andre ting, kanskje?
Er det ikke artig med brass-nm, da? Fortsette?
Om du slutter nå så blir det jo bare to igjen med trombone - det er i minste laget :-)

Silje sa...

Jeg så ham ikke, men kjæresten snakket visstnok med ham ;) Jeg har veldig lyst til å fortsette, men de har allerede en på andretrombone (hun kunne bare ikke være med til NM). Men har fått høre av flere at jeg er hjertelig velkommen videre, så vi får vel se det an :)

Legg igjen ein fin tanke