17. aug. 2010

Og så...Kristiansand!

I går va ferien øve, og då begynte offisielt min studietid. Ferien (som for min del varte i tre mnd.) gjekk nesten litt for fort. Fem uker med jobbing, litt reising og ellrs pakking. Me, kjæresten min og eg, flytta lørdag 14.aug. t det nye bostedet vårt ikkje så lang utenfor sentrum (av Kristiansand). Leiligheten ligge i et idyllisk område, der me har tilgang t brygge og ein nydelig hage. I tillegg e leiligheten stor, to etasjer m/ et gjesterom/kontor :)

Heile lørdagen gjekk med t å få ut alt fra bilen og få de største tingene på plass. Mamma og pappa reiste tidlig søndagsmorgen, og då va me øvelatt t oss sjøl... Måtte prøve badevannet i d nydelige været, og d va kanonherligt! Ellrs rydding og alle sånne praktiske ting.

Så va d skolestart. Kl. 10 begynte åpningsseremonien, med taler og diverse musikkinnslag. Og då d va ferdig, va d opprop klassevis. For de som lure, så ska eg studere kommunikasjon årsstudium. Virke veldig interessant! Handla inn ein god del med mat for ukå i byen, og dermed hjem. Va innom på universitetet ein liten tur i dag også, og då va me på kurs i studiestrategi. Kjempebra opplegg! Måtte jo testa biblioteket, både på UiA og i byen.

D va ein liten oppsummering herifra. Tenkte å legga ut bilder av bostedet vårt t slutt:

Stuå vår :)

Kjøkkenbordet

Kjøkkenet

Ein del av badet
Gangen vår

Opp trappå t 2.etasje (bod rett frem, soverom t høyre, gjesterom/kontor t venstre...)

Soverommet vårt

Bilder av utearealet får komme seinere, for nå regne d (og på gjesterommet/kontoret e ikkje alt satt på plass ennå)

Vil bare sei at eg savne Bømlo og folkehøgskulelivet, men eg glede meg jo veldig t å ta fatt på studiene :D

4 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anonym sa...

Kjekt m/blogg og bilder Siljemor :) Hilsen na mor :)

Silje sa...

Jepp, nå e den oppe og går igjen. Oppdatere nok ikkje kver dag, men oppdatere når d skjer någe ;)

Anonym sa...

Utrolig bra leilighet dere har fått - heldig med den! Syns jeg kjenner igjen golvteppet på stua. Er det Sofie-hår på det enda, tro? Ellers får du stelle pent med sønnen min, da. Vi gleder oss til å besøke dere!
Hilsen fra oss på Sunnmøre.

Silje sa...

Vi er kjempefornøyd med denne leiligheten og stortrives allerede :) Skal prøve så godt jeg kan med å passe på "minstemann" ;) Blir koselig med besøk :D

Legg igjen ein fin tanke