4. juni 2011

Siste nytt

E bare innom for å oppdatere litt her fra Sørlandet. Fekk levert nettsiå på tirsdag og adressen for den e som følger: http://acvestly.wordpress.com/. Håpe den falle i smak. Resten av ukå har gått med t pakking, rydding, vasking og enda mer pakking. Broren min kom ein tur på onsdag (og reiste i dag morges). Samtidig som han fekk litt "ferie", hjalp han oss med flyttingå :) Kjempebra! Slappte litt av på bryggå på torsdag - for siste gang. Flytta i går og d va litt av ein dag med utvasking og heile tri runder med flyttebilen! Fy flaten, me va alle heilt utslitte då kvelden kom... Litt utpakking i dag, men har for d meste vært ute i solå. Må jo nyte d fine været når d fust e her :) Bilder av den nye leiligheten komme seinere :)

Ser du hjertet?!

Slange på jakt

Ingenting e som ein god, gammeldags krim på bryggå

Blå himmel :D

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anonym sa...

Ikke vis den slangen igjen, da! Den skremte meg i fjor høst da jeg gikk meg på den - jeg kan ikke fordra slanger!
Men nå når dere har flyttet fra den brygga så ser vi den vel ikke igjen. Det blir pusebilder, kanskje? Jeg hørte det var en katt der i huset, og det er jo straks litt hyggeligere. Jeg skal ringe i morra og høre hvordan det går i "nyhuset".

Silje sa...

Nei, det blir nok ikke flere bilder av den slangen nå :) Det stemmer at det er katt her og den er hele 14 år. Men fin er den. Tror vi kommer til å trives her :)

Legg igjen ein fin tanke