23. sep. 2010

Besøk midt i ukå :D

Sjøl om d har vært ei heilt vanlig skoleuke, så fekk me besøk utpå tirsdagskvelden. Va nok ikkje någe overraskelsesbesøk, men besøk e alltid koseligt. De som kom, va foreldrene t kjæresten min :) Hadde ikkje sett de på ei stund, så d va skikkelig koselig å se de igjen!

Forelesning på mandag og onsdag, og på tirsdagen blei d som vanligt lesing, lesing, notatskriving og lesing (studiedag vett du...). Kom hjem litt øve tre på tirsdag, og då blei d ein del rydding, støvsuging og slikt før besøket kom så seint som halv ti. Då blei d jo ein del tatling og sånt, men d e jo ikkje någe gale i d ;) Kom oss i seng t halv tolv...

Som sagt, forelesning på onsdag, og då eg kom hjem kl. to, blei eg sittande og snakka med besøket vårt i to timer. De hadde vært litt nede i sentrum og kikka litt rundt, og va akkurat kommet tbake. Kjempekoselig å bare sitta der og snakke! Itte de to timene, kom typen hjem, og me lagte ostegratinert pasta m/salat ved siå av t middag. D blei ein suksess ;) Ittepå blei d ein tur t Jysk for å kjøpe madrasser, for me hadde fått ein seng av de (besøket) som de hadde tatt med seg fra Sunnmøre. Kjempegreier! Dagen blei avslutta med snakk og "House"

Dagen i dag kom, og me tok oss alle fire tid t å spise ein god frokost med kokt egg, kaffe og alt d andre. Ca. halv elleve blei d "hadet" t de besøkende. Må bare komme innom ein aen gang også :) Har hatt lesedag hjemme med et lite hint av vasking (av klær), og litt andre huslige saker. Kylling t middag, og me såg sesongavslutningen (sesong 3) av "The Tudors" Spennende!

Litt grått og trist ute, men fremdeles fin utsikt

Fremdeles liv ute :P

Romanesco, ein blanding av brokkoli og blomkål

2 fine tankar - legg igjen noko fint du også

Anonym sa...

Hei! Jeg kom på at jeg skulle se innom her igjen. Tusen takk for kjekt opphold på Sørlandet! Vi kommer sjølsagt tilbake, om dere blir der så lenge som det ble antydet.
Ellers vil jeg si at det er veldig flotte bilder du har her på siden. "Juletreet" ser jo bare helt nydelig ut! Gjett hvem som kom på å kjøpe det?
Og så er det bra at den gamle senga vår kom til nytte - det var like før den havnet på kirkens bruktbutikk! Tenker at det er godt med litt mer armslag og plass til å snu seg på.
Så må du fortsette å ta godt vare på "typen". Du vet, en attpåklatt har en ekstra plass i mors hjerte, og vi er glade for at sønnen vår har det så godt!
Hjertelig hilsen fra "besøket". Vi snakkes.

Silje sa...

Heisann! Tusen takk for en kjempefin kommentar :) Nei, vi kan ikke klage på litt mer armslag ang. ny seng ;) Dere er hjertelig velkomne når som helst, vi synes bare det er koselig med besøk! Og så skal jeg prøve så godt jeg kan å passe på "den lille attpåklatten" deres! Hils så mye til Tore. Klem fra Silje (og også en klem fra Åsmund) :)

Legg igjen ein fin tanke